Nieuws, Summerfun

Summerfun 2016 wordt funtastisch!!!Summerfunblaauw_resize.jpg

FUN - Summerfun 2016 wordt funtastisch, en sportief. Deze zomer staat in het teken van de sport met o.a. het EK voetbal in Frankrijk en de Olympische spelen in Brazilië. Summerfun blijft sportief gezien niet achter!

Zo kunnen de kinderen uit Veendam en Wildervank (6 t/m 14 jaar) tijdens de zomervakantie mee doen met karateworkshops bij Ashido en Obukai, bij Borgerswold Experience o.a. piantballen en vlotten bouwen, kanoën bij WSV Langebosch en waterskiën bij Cablecentre Veendam, allemaal in het prachtige Borgerswold.

Daarnaast natuurlijk ook weer de oude vertrouwde activiteiten als bingo, knutselen en filmkijken in Compaen.

En natuurlijk de activiteiten voor het gezin, want niet alleen kids hebben vakantie, ook de ouders. En niets is leuker dan samen iets te ondernemen. Zo kun ze aan de slag als detectives tijdens Summerfun Murder en bij Borgerswold Experience met elkaar Boer’n golf spelen.

Veel activiteiten zijn weer gratis, voor een aantal vraagt Summerfun een kleine bijdrage. En vooraf aanmelden is noodzakelijk, het staat allemaal in het programmaboekje die vanaf 23 juni beschikbaar is.

Wil je al eerder op de hoogte zijn, kom dan woensdag 22 juni naar de Bibliotheek in Veendam. Daar is het promotieteam van Summerfun aanwezig van 13.30 tot 15.30 uur. Heb je vragen over Summerfun, benieuwd naar het programma of je wilt een inschrijfformulier halen, kom dan gezellig langs. Het programma is vanaf 23 juni ook te vinden op de website www.summerfun-veendam.nl of haal een programmaboekje bij de balie van Compaen, Jan Salwaplein 3, ingang zorg en welzijn. Check en like ook de pagina Summerfun Veendam op Facebook.