Nieuws

Fotoshoot 'Adelien gaat door!' brengt 250 euro opIMG_0125.JPG

SAMENWERKING - Zaterdag werd op het binnenplein van het ABC complex een fotoshoot gehouden voor de sponsoractie 'Adelien gaat door!' De fotografen hadden twee tijdelijke studio opstellingen opgebouwd. Eén was met een Harley Davidson motor, in bruikleen van Ronny Meijer van  de Motorploug N33. De motor stond op een groot doek in de tijdelijke studio opstelling.

Voor de andere studio opstelling had Linda van 't Veenhuus voor een brocante, meer huiselijke setting gezorgd. Het werd zelfs door hen gebracht en ook weer gehaald! 

IMG_9900.JPG

De trike van Jos Kaijser uit Stadskanaal was te breed om naar binnen te kunnen, maar deze trok buiten veel bekijks. Kinderen, maar ook volwassenen, gingen ermee op portret. Jos was er om 12 uur, en het zou voor een uurtje zijn. Maar hij nam ruim de tijd.

Ronnie Meijer was er de hele tijd bij. In de middaguren waren vier clubgenoten van hem ook even komen kijken. En natuurlijk waren ze op hun Harley’s komen aanrijden. Het typerende geluid van de vier machines weerklonk gelijktijdig in de hal. Ze waren prachtig opgepoetst en stonden klaar om in de fotoshoot opstelling gewisseld te worden. Natuurlijk zijn ook de eigenaren zelf op portret gekomen. Pé Langen had een vintage helm met motorbril uitgeleend en had ook even op de motor plaatsgenomen.

IMG_9938.JPG

Er waren momenten dat er gelijktijdige belangstelling was voor de Harley en de trike. De fotografen wisselden elkaar dan af. Bij de brocante opstelling zijn prachtige portretten van Bhan tot stand gkomen. Gesinus Hemmes had alles goed in de pen om de fotonummers met de gegevens van de geportretteerden te combineren.

Pieta Loots kleurde de dag ook helemaal vrolijk mee. Een vrolijke fotoshoot voor een serieus doel.

20160402_170153_001.JPG

Adelien haar tante Ingrid was meestentijds aanwezig voor assistentie. Door Adelien haar moeder Anneke werden de mannen van belegde broodjes en drinken voorzien. Van Albert Heijn mochten ze in de kantine op de koffie komen. Ingrid bracht tussentijds ook nog flyers en donatiepotten bij bedrijven en winkels rond voor de actie Lopen voor Lyme! dat zaterdag 9 april in Woudenberg, Utrecht, gehouden wordt. Het team van Adelien heet "Adelien gaat door!".  

Na de shoot kon tante Ingrid uit handen van Gesinus Hemmes een mooi bedrag van 250 euro in ontvangst nemen. Zeer geslaagde dag met een fantastische opbrengst voor Adelien.

IMG_0133.JPG

Medewerking was er van de ABC winkeliers, van Gordijnhuis Regina, Ronnie Meijer en zijn clubgenoten van Motorploug N33. Jos Kaijser kwam een dag van tevoren er zelfs nog bij, zijn trike stond toen net toevallig bij de garage in Veendam. Ingrid bedankt iedereen heel erg voor de geweldige inzet, en voor de samenwerking met mensen die het hart op de juiste plek hebben om dit voor elkaar te krijgen.

Adelien zelf reageerde ook enthousiast. Het zijn voor haar lichtpuntjes en het geeft hoop en moed voor 9 april.

Voor meer info en loper naar keuze sponsoren, klik hier voor de website.

IMG_0120.JPG

Gerelateerd artikel:


 
Fotoalbum: