Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstpakketten BV Veendam dank zij PLUS en Coop

Door op woensdag, 20 december, 2006 - 22:10
Van onze sport verslaggever: Jacob Kuipers

Dank zij de supermarkteigenaren Henk Hoeve (PLUS Hoeve uit Veendam) en Bert Stuut (Coop Stuut uit Nieuweschans) ontvangen tweehonderd medewerkers en vrijwilligers van BV Veendam deze week een kerstpakket. Uiteraard waren de spelers, het personeel van de administratie en alle andere die nauw betrokken zijn bij BV Veendam zeer content met deze geste van de beide ondernemers.

De twee supermarkten zijn lid van de sponsorpool van BV Veendam en onderstrepen met dit gebaar, dat zij waardering hebben voor de grote inzet van met name ook de vrijwilligers die bij de club zijn betrokken. Tussen de drukke bedrijven door zagen beide heren vanmiddag rond lunchtijd toch nog even tijd om de eerste kerstpakketten uit de reiken aan een delegatie van de spelersgroep.

De supermarkteigenaren Hoeve en Stuut overhandigden de eerste kerstpakketten aan een delegatie van de spelersgroep van BV Veendam. Staand v.l.n.r. Marnix Kolder, Henk Hoeve, Martin Drent, Erwin Buurmeijer en Bert Stuut. Gehurkt v.l.n.r. Steve van de Broek Humphrey en Angelo Cijntje.

suggesties, tips, kritiek en nieuwsfeiten. Mail dan naar Jacob Kuipers.