Overslaan en naar de inhoud gaan

Kisuma Chemicals schenkt Sintcentrale 1150 euro.

Door op donderdag, 14 december, 2006 - 23:26
Na weer een jaar van vele aktiviteiten vanuit het S-team en de Sintcentrale zit het jaar er weer op voor de Veendamse Stichting. Vele vrijwilligers (c.a 120) hebben zich het afgelopen jaar weer voor diverse aktie ingezet o.a Koninginnedag, opendag BV Veendam (centrum) turfdagen en natuurlijk de diverse Sinterklaasaktiviteiten.

Vooral dit laatste was dit jaar een groot succes, de sintcentrale was begin November bijna helemaal volgeboekt. Ook landelijke was er geen reden tot klagen want de Sintcentrale werd benaderd door een reklameburo om mee te gaan werken aan 2 tv spotjes (Albert Heijn en Oxfam Novib), tevens is er afgelopen jaar de film (het mysterie van het vergeten boek) geweest.

Ter afsluiting van het jaar heeft de Sintcentrale zijn jaarlijkse afsluitavond in Boelens gehad. Dat dit jaar onverwacht de feestvreugde ging vergroten. Kisuma Chemicals uit Veendam bracht ook een bezoekje aan deze avond met een groot geschenk. Kisuma Chemicals een opdrachtgever van het eerste uur kwam op het podium met de mededeling dat zij een geschenk hadden voor Sinterklaas, en overhandigde een bedrag van 1150 euro. Dit bedrag word door geschonken aan Stichting KINDER KANKER VRIJ.

Voor de kerstdagen zal de plaatselijke stichting nog een donatie bekend maken voor projecthulp Haiti. Deze stichting zet zich in voor een kindertehuis Le Esperance te Haiti. De Sintcentrale steunt het onderdeel spelen en leren.

De Sintcentrale is een non profitorganisatie die met de opbrengsten diverse goede doelen ondersteund o.a KIKA, Cliniclowns, Ware Child en Projecthulp Haiti, tevens leggen zij jaarlijks vele gratis bezoekjes af aan diverse instellingen.