Heren Kisuma Flash - Sudosa

Afgelopen zaterdag heeft het eerste herenteam van volleybalvereniging Kisuma Flash met 3-1 verloren van Sudosa. In de Parkstadhal in Veendam moest Flash winnen om de geringe achterstand op de Assenaren kleiner te maken.
Voorafgaand aan deze wedstrijd werd dit feit door de technische leiding van beide ploegen gezien als een tien punten wedstrijd.

Helaas was hier in de eerste set niet veel van de merken. Kisuma Flash begon heel erg slap aan de wedstrijd. Gaandeweg de eerste set kwam flash wel weer steeds in de buurt van hun opponent, maar in feite was de set al gespeeld.
In de tweede set kwamen de Veendammers beter voor de dag en zette Sudosa vanaf het begin onder druk. De bezoekers kwamen niet meer onder de druk uit en Kisuma Flash won dan ook zeer verdiend.

Helaas kon Kisuma Flash de het spel van de tweede set niet vast consoluderen. Sudosa kwam weer terug in de wedstrijd en maakte gebruik van de kansen die ze kregen. De derde en vierde set ging dan ook naar de gasten uit Assen.

suggesties, tips, kritiek en nieuwsfeiten. Mail dan naar Jacob Kuipers.