Regio

Kleurrijk Kinderfeest in Bibliotheek Nieuwe Pekela



NIEUWE PEKELA - Kom in de herfstvakantie naar het Kleurrijk Kinderfeest in Bibliotheek Nieuwe Pekela! Dinsdag 20 oktober gaan we luisteren naar de Surinaamse vertelkunstenaar Guillaume Pool en maken we samen met Moustapha Seck swingende muziek!  

Het Kleurrijk Kinderfeest is een gezellige, culturele middag voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De middag wordt georganiseerd om kinderen kennis te laten maken met verschillende culturen.  Op dinsdag 20 oktober treedt vertelkunstenaar Guillaume Pool op en maakt Moustapha Seck met alle aanwezigen muziek.

Guillaume Pool
Guillaume Pool is een Surinaamse dichter en vertelkunstenaar die de oren van zijn luisteraars weet te prikkelen. Tot zijn doelgroep horen kleine en groot geworden kleine mensen. Hij treedt overal op in Nederland. Zijn verhalen haalt hij uit de orale tradities van verschillende culturen of hij maakt ze zelf. Tijdens het Kleurrijk Kinderfeest zal Guillaume Pool jong en oud meenemen in twee meeslepende verhalen!

Moustapha Seck
Moustapha Seck groeide op in een Senegalese griotfamilie. In West-Afrika zijn de griots het kloppende hart van de traditionele media. Met muziek, zang en het gesproken woord maken ze allerlei soorten nieuws wereldkundig.
Op dinsdag 20 oktober zal Moustapha Seck het Kleurrijk Kinderfeest swingend afsluiten door samen met de kinderen én ouders djembé te gaan spelen.

Informatie
Kleurrijk Kinderfeest in Bibliotheek Nieuwe Pekela
Dinsdag 20 oktober
Van 14.00 – 15.30 uur
Bibliotheek Nieuwe Pekela, Meidoornlaan 88
Aanmelden in de Bibliotheek of via nieuwepekela@biblionetgroningen.nl

Het Kleurrijk Kinderfeest wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Pekela.