Nieuws, Bogdike

Gina de Boer zet Museumplein Veendam op de kop
tijdens Bogblues - Update fotoalbum_MG_6043.jpg

BOGDIKE - Zaterdag organiseerde stichting Bogdike op het Museumplein in hartje Veendam Bogblues. Van 12 uur 's middags tot elf uur ’s avonds, met een (blues)programma om je vingers bij af te likken, uitstekend festivalweer en een vol plein. Met een programma voor elk wat wils. Acht bands betraden het podium, het enthousiasme was wederzijds, zowel van het publiek als van de artiesten.

_MG_5609.jpg

The 4 Horsemen, SountBound, Jay P & Band, First Lady, Ruben Hoeke, Bas Paardekooper en Rootbag. Hekkensluiter van de avond de grande dame of blues Gina de Boer met Fifty Shades of Blues. Zij sloot Bogblues af en het plein was tot de laatste plek vierkante meter bezet. Gina de Boer is terug van weggeweest, en hoe!

_MG_6032.jpg

Na een timeout van 2 jaar trad Gina de Boer voor het eerst weer op. Gina was de laatste artiest van de avond en dat zorgde op dat moment voor nog meer toeschouwers. Presentator Everhard Sprik vertelde dat Gina tot 2 jaar geleden door heel Nederland op trad. Haar bekendheid kreeg ze door de sound mix show. Gina liet zaterdagavond duidelijk zien dat ze genoot van haar comeback en de Veendammers hebben het laten zien Gina niet vergeten te zijn.

_MG_5910.jpg

Deze geweldig avond werd door rond 1500 tot 1700 bezoekers bezocht. Ieder jaar weer zien we dat de bezoekersaantallen groter worden. Op sociale media is er veel lof voor de vrijwilligers van Stichting Bogdike. Daarnaast mag de stichting zich verheugen op heel veel nieuwe Friends of Bogdike.

_MG_6002.jpg

Zaterdag 15 augustus staat alweer een evenement op het programma: de Hee doe Klounedag. Clowns, clowns en nog meer clowns vanaf 13.00 uur in het centrum van Veendam. 

Fotoalbum: 

Reacties

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
De volgende vraag is om te voorkomen dat er spam op de site gezet wordt door robotjes.