Overslaan en naar de inhoud gaan

Sint Maarten Centrum Veendam

Door op zaterdag, 11 november, 2006 - 19:40
Van onze verslaggever Maikel-Owen

11 november eerste dag of Sint Maarten, Sint Maarten waren afgelopen zaterdag weer liedjes die overal in onze woonplaats te horen waren. Uitgedost met zeer mooie lampionnen kwamen de kinderen weer langs de deuren om de liedjes te zingen die soms al heel oud zijn, maar ook komen er steeds nieuwe liedjes bij die op school zijn geleerd. Een waar muziekaal feest af en toe.

Ook in het winklecentrum was het een drukte van belang. Alle winkeliers hadden snoep ingekocht en stonden met lachende gezichten op de kinderen te wachten. Menig ouder liet ook hun nootje horen omdat de kinderen soms verstek lieten gaan.

Bij Suikeroom was het helemaal feest. Daar stonden Wuppie en Pleuntje van de stichting wuppie en Wappie (www.wuppie-wappie.nl) de kinderen op te wachten met snoep en een heuse fotograaf. Deze maakte foto's van de kinderen die weer op de site van deze gekke clowns te vinden zijn. Al met met een waar feest voor kinderen, papa's en mama's maar ook voor het winkelpersoneel.

Rond de klok van vijf probeerde menig kind nog even ergens te zingen en een paar minuten later was het in het centrum helemaal stil! Gauw langs de deuren!! Dan gaan we weer met; we kijken vanavond geen tv, we lopen met onze lampjes mee en met Kip Kat KOGEL!

Voor meer foto's uit het centrum. Klik op deze regel.

Klik op de foto voor vergroting.