Nieuws

Koopavondoptreden seizoen afgesloten
met De Stroatklinkers_MG_9285.jpg

KOOPAVONDOPTREDEN - Donderdagavond werd in de foyer van vanBeresteyn het seizoen Koopavondoptredens 2014 afgesloten met een optreden van de De Stroatklinkers. De groep bestaad uit Bob Heidema, Harry Jansen, Henk Bloupot, Adrian Farmer en Bert Veldkamp. De foyer was tot de laatste stoel bezet zodat ook mensen plaatst moesten nemen op de trap.

_MG_9220.jpg

Bert Kraan (76) van Stichting Kleinkunst  organiseert al 10 jaar Koopavondoptreden in Veendam.  De Koopavondoptreden zijn gratis toegankelijk. Deze avond werden er lootjes verkocht om de kas van de Stichting Kleinkunst te vullen waaruit Bert Kraan de koopavondoptreden bekostigd. De gelukkige winnaars konden een kerststuk meenemen naar huis.

_MG_9475.jpg

Na het optreden werd de technisch man Kor Kuiper van vanBeresteyn bedankt voor zijn inzet voor de Koopavondoptredens. Bert Kraan was erg onder de indruk dat er steeds meer werd geïnvesteerd in geluid en licht. 

In 2015 wordt op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari de Highlights uit de Koopavondconcerten gehouden in vanBeresteyn. De kosten zijn 5 euro per dag.

Voor de mensen die de De Stroatklinkers hebben gemist, die kunnen nog kaarten reserveren voor 28 maart. Dan treden De Stroatklinkers op in   theater vanBeresteyn. De kosten zijn 19,50 euro.

_MG_9235.jpg

Website:

Fotoalbum: