Nieuws

Getuigen gezocht: geweldpleging Nolensstraat Wildervankburgernet.jpg

BURGERNET -  Burgernet heeft dinsdagmiddag een oproep gestuurd aan omwonenden van de Nolensstraat te Wildervank.

De politie onderzoekt een geweldsdelict in die buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van dit delict.

Aanrijding
Het geweldsdelict heeft plaatsgevonden op donderdag 11 december 2014 tussen 10.45 uur en 11.15 uur in de omgeving van Nolensstraat te Wildervank. Na het incident is/zijn de verdachte(n) in de richting van vermoedelijk de Poststraat gevlucht.

Naar aanleiding van onenigheid in het verkeer is er een confrontatie geweest tussen de bestuurders van twee personenauto’s: een grijze Peugeut 306 en een donkere Audi A4 station. Hierbij zou een van de bestuurders, die was uitgestapt, door de andere bestuurder zijn aangereden.

Politie roept hulp in van omwonenden
In de Burgernetoproep vraagt de politie omwonenden van de Nolensstraat of zij rond het tijdstip van het delict iets hebben gehoord of mensen hebben gezien die iets met het delict te maken kunnen hebben gehad.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan direct contact op met de politie ( 0900-8844 ). Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn.

Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).