Nieuws

Oldenburger|Fritom doneert inloopdiepvriescel aan
de Voedselbank VeendamKOELCEL - Alweer voor het 4e jaar op rij hebben de medewerkers van  Oldenburger|Fritom besloten het budget dat zij voorheen bestemden voor kerstattenties aan haar relaties, te besteden aan ondersteuning van de Voedselbank Veendam.

Dit jaar is de keuze gevallen op het doneren van een inloop diepvriescel. Hiervoor waren twee belangrijke redenen. Ook de Voedselbank heeft te maken met wet- en regelgeving van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, enerzijds. En anderzijds is het aantal gezinnen dat wekelijks gebruik maakt van de pakketten van de Voedselbank wederom gestegen, naar ca 275 gezinnen. Hierdoor voldeed de diepvriescapaciteit niet meer.

Maar dat is nog niet alles. Traditiegetrouw zullen de leden van het management team van Oldenburger|Fritom de vrijwilligers van de Voedselbank helpen met het inpakken, klaarzetten en uitdelen van de boodschappenpakketten op 18 en 19 december a.s. Oldenburger|Fritom wil hiermee niet alleen deze Veendamse families, maar ook de vrijwilligers van de Voedselbank een hart onder de riem steken en hen ondersteunen in deze uitdagende tijd.