DWZ E1 herfstkampioen

VOETBAL -  Afgelopen zaterdag speelden de voetballertjes van DWZ E1 een spannende wedstrijd in Foxhol. Als deze wedstrijd werd gewonnen kwam het kampioenschap wel heel dichtbij. Onder leiding van trainer Koos Kerstholt en coach Sylvia Zwart wonnen de jongens de wedstrijd tegen FVV E1 met 2-1. Daarna kon het bijna niet meer mis gaan, maar een bal kan raar rollen.

Vol spanning begon op zaterdag 6 december  de thuiswedstrijd tegen Meeden E1. De eerste helft eindigde in 0-0. Na rust kwam dan eindelijk het lang verwachte doelpunt. Er volgden nog twee goals en toen kon het spandoek omhoog. DWZ E1 kampioen. Na de wedstrijd nog even penalty schieten en daarna kwamen de felicitaties en de kinderchampagne. Na een gezellig feestmaal in de kantine gingen onze 'voetbalhelden’ tevreden naar huis.

Gefeliciteerd: Alex, Jasper, Joran, Yvan, Stijn, Tim, Robin, Ben, Wim, Koos en Sylvia.