Nieuws

Bariton Bert Kars en mezzosopraan Nynke Boekema
in het Huis voor de KunstKAMERC0NCERT - Bariton Bert Kars en mezzosopraan Nynke Boekema die o.a. deel uit maken van het Noord Nederlands Concertkoor en het VKSO Concertkoor, zullen op zondagmiddag 14 december hun vocale prestaties van niveau en klasse ten gehore brengen aan muziekliefhebbers van dit bijzondere genre.  Op bevlogen wijze zullen zij op de piano worden begeleid door Cas Straatman.
Werken van wereldberoemde componisten als Mendelssohn, Schumann, Händel, Vaughan Williams en Lowry, zullen deze middag welluidend klinken binnen de uitstekende akoestiek van het Huis voor de Kunst. Bovendien kan men onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de  tijdelijke expositie  met fascinerende werken van de in Parijs geboren beeldend kunstenaar Jean- Michel Lengrand en een deel van de vaste kunstcollectie van het Huis voor de Kunst.  Aanvang: 15.00  uur. Entree: € 15,00 incl. koffie/thee en heerlijke traktaties. Voor meer informatie: www.muziekenkunst.com of www.vkso.nu

Deze serie kamermuziekconcerten wordt mede mogelijk gemaakt door de stichting Muziek & Kunst, een samenwerking van het Huis voor de Kunst en het Veenkoloniaal Symfonie Orkest.