Nieuws, Sport

Jeugd honk- en softbalvereniging The Blokes uit Veendam in spelprogramma Nick in the Box20141203_groepsfoto_nick_in_the_box.jpg

OP TELEVISIE - Afgelopen zaterdag waren in Hilversum de opnames voor een aflevering van Nick in the Box, een spelprogramma van televisiezender Nickelodeon. Een jeugdteam, samengesteld uit BeeBallers, Pupillen en het nieuwe Aspirantenteam van hsv The Blokes uit Veendam deed hieraan mee!

Het Veendammer honkbalteam mocht het opnemen tegen een ander sportteam uit Nederland. Onder aanvoering van Owen en Remco en met teamhulp van de andere jeugdspelers (Tim, Nikita, Jesper, Anouk, Jasper, Dylan, Merel, Nando, Jorien, Christopher, Roby, Jasper, Kyra, Eduard, Elina en Quenten) is er tijdens het spelprogramma een behoorlijke strijd geleverd.

Hoe de finale is afgelopen kunnen we uiteraard nu nog niet vertellen, daarvoor zal iedereen moeten wachten tot de uitzending van 21 december om 9:00 op Nickelodeon! Zeker kijken, want het belooft een spannende uitzending te worden. Het staat vast dat hsv The Blokes en de gemeente Veendam trots mogen zijn op dit team!

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van dit gezellig clubje honk- en softballers? Of ben je nieuwsgierig naar de sport? Jongens en meisjes van 5-15 jaar zijn van harte welkom in ons team. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van The Blokes: www.theblokes.nl of stuur een e-mailtje naar  jeugd@theblokes.nl