Sport

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendamzaalvoetbalr.gif

ZAALVOETBAL - In de hoofdklasse liet TTK/Karma twee dure punten liggen door met 1-1 gelijk te spelen tegen een sterk spelend Sita Groningen met als uitblinker doelman Bakker. Sita kwam met 0-1 voor door een goal van v. Marle en ook kreeg deze speler nog een paar mooie kansen, maar die werden niet benut en dus maakte TTk/Karma alsnog 1-1 door Adam en kreeg in de slotfase Hollander van TTK/Karma nog rood. O.G.Team speelde twee keer en verloor beide wedstrijden. Woensdag werd verloren van Draaijer Schilders 4-5 in een spannende wedstrijd en Draaijer hier door de eerste overwinning boekte van dit seizoen. Vrijdag won Beautysalon Jannie met 9-1 van O.G.Team. Tuntelder en Geerts scoorden ieder drie keer. Brouk-Adviesunie werd 1-4, waar Brouk heel veel kansen onbenut liet en zodoende verloor. De topper in de overgangsklasse tussen Sandra’s Hairstudio en Sportplein eindigde in 4-4 en dat was ook wel terecht deze uitslag.

In de eerste klasse sloeg MF Shipping de aanval op de koppositie af door met 3-1 te winnen van Riklis Karto Hair. Het bleef heel lang 0-0 en het ging gelijk op, maar in de tweede helft sloeg MF Shipping toe door doelpunten vader Jos Jager en zijn zoon Martijn en de mooiste was van J.Dik die een puike wedstrijd speelde. Het was een sportieve strijd tussen twee goed spelende teams. ZTK Kolham-SWO Veendam werd 5-6 en ZVV Ron Haans 2-Werkmax werd 7-7. Boomkwekerij Bijmolt-Kruit en Kramer speelden met 0-0 gelijk en blijven onderin staan. Fysio Jan Veen verloor deze week twee maal in de tweede klasse A.

Maandag was VFL Brouk te sterk en werd het 7-5 en J. Buurke er drie van scoorde. VFL Brouk heet m.i.v. nu Slagerij Karel Nieland en hebben ook een nieuw tenue gekregen. Woensdag was Vireau Bloemen te sterk voor Fysio Jan Veen en werd er verloren met 2-6. Euromail-SC Wiebri werd 3-3. In 2B won Beste Hypotheek met 13-2. O. Altundas maakte er vijf en T. Altundas deed het zes keer. Afterbeat blijft onderaan staan door met 6-10 te verliezen van Bareveld waar K. Posthuma er vier van  scoorde. Smurfit/Kappa blijft tweede, maar ligt reeds tien punten achter Osman Gazi. Fc. Titanium hield Smurfit/Kappa op 3-3 en dat was ook dik verdient. NVL blijft in de derde klasse maar winnen en heeft nu acht wedstrijden gewonnen en staat inmiddels acht punten voor op naaste belager DWS/Drukkerij v.d. Kooi waar met 5-2 van werd gewonnen. Via Ons-Buurke Bestrating werd 1-8 door ondermeer vijf doelpunten van Swama.

Tevens kan ik jullie mededelen dat het bestuur weer volledig is, maar er ook weer een plekje vrijkomt, omdat onze competitieleider gaat stoppen aan het eind van het seizoen door drukke werkzaamheden en wij als bestuur opzoek zijn naar een nieuwe competitieleider. Liefhebbers kunnen zich melden bij een van de bestuursleden of een e-mail sturen naar miranda@venveendam.nl De telefoonnummers staan op de site onder colofoon. Tevens zijn we nog opzoek naar scheidsrechters en ook die kunnen zich melden bij het bestuur.