Nieuws

Wethouder ondersteunt bollen planten in BorgersparkVOORJAAR - Wethouder André Hammenga geeft op vrijdag 28 november 2014 om 14.30 uur het startschot voor het planten van bollen in het Borgerspark in Veendam. Leden van het beheerteam Borgerspark gaan dan samen met  medewerkers van Wedeka en inwoners van de buurt ruim 4.000 stinzenplanten in het Borgerspark planten.

Het beheerteam Borgerspark krijgt jaarlijks een budget van de gemeente om de eigen woonomgeving te verbeteren. Het beheerteam heeft besloten een deel van het budget te besteden aan de verfraaiing van het park. Wethouder André Hammenga ondersteunt dit initiatief van harte. “De tijd is voorbij dat de gemeente als enige bepaalde hoe de leefomgeving van inwoners eruit moet zien. Het beheerteam bestaat uit mensen die zich betrokken voelen bij hun leefomgeving en zich daar graag voor inspannen. Dat ondersteunen wij als gemeente van harte.”

De stinzenplanten die vrijdag geplant worden zijn Herfstijloos, Anemonen, Narcisklokken, Krokussen en Helmbloemen. Om 14.00 uur verzamelen de planters zich bij het A.G. Wildervanckhuis, Borgerspark.