Nieuws

Lezing Groei en Bloei over Het Groninger LandschapLEZING - Op woensdag 26 november 2014 wordt er in wijkcentrum de Dukdalf te Veendam een lezing over de “Het Groninger Landschap” gehouden door Cees Stolk. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00. Aanvang 19.30 uur.

Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 150 afdelingen en rond de 40.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 11 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportage’s en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Cees Stolk wandelde voor RTV Noord in het programma “Strunen met Stolk” door de provincie Groningen. Hij nam de kijker mee naar bijzondere landschappen. Onderweg ontmoette Stolk mensen die duiding en betekenis gaven aan het landschap of de historie van een plek, een kerk, een monument, een wierde. Hij neemt ons mee door het Groninger landschap aan de hand van een diapresentatie.