Nieuws

Finalisten theaterfestival 30 Minuten bekend!20141117_VanB_Het_Peleton.jpg

Albert Secuur, Koos Smit en Saskia Jeulink jureren tijdens finale van theaterfestival 30 Minuten Los! op 22 november

FINALE - Na 10 jaar is het theaterfestival 30 minuten Los! voor amateurs nog altijd springlevend. Na een drietal voorrondes in respectievelijk Het Prinsentheater in Groningen, De Oude Ulo in Leek en Het Oude Postkantoor (HOP) in Delfzijl staan vier finalisten op het grote podium in vanBeresteyn. Het publiek krijgt deze avond vier uiteenlopende stukken te zien, heel gevarieerd en is absoluut de top uit het amateurtheater. De finalisten zijn:Theatergroep THT uit Hasselt, Het Peloton uit Groningen, Het ZAT uit Zuidhorn en Het Hek uit Assen. Voor het derde jaar is de organisatie in handen van de Stichting MMC.

Kaarten zijn online te koop via de website www.vanberesteyn.nl en verkrijgbaar bij de theaterkassa, geopend op werkdagen van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Tijdens deze avond zal tevens Lubertus Leutscher van het Veenkoloniaal Symfonieorkest iets vertellen over een nieuw project, genaamd  ‘Symfonie voor de Veenkoloniën’ een muzikaal portret van een krimpgebied.
 

Fotoalbum: