Sport

Judoteam Veendam - BVHS sterk op Deventer Teamcup20141117_Judo_foto.JPG
jongensteam -12 jaar

JUDO - In een sterk deelnemersveld wisten verschillende teams van Judoschool Veendam en BVHS prijzen te behalen tijdens de Deventer teamcup.

Het jongensteam -12 jaar won in de poule van de sterke teams van Bijsterbosch, Bushi Arnhem, Judoteam Boot uit Zwolle en Budovereniging Deventer. In de halve finale werd uitstekend gewonnen van Judoclub Helden. Het jeugdteam verloor met 4-3 de finale van Mahorokan uit Maasluis. Een fantastische 2 e plaats voor de jongens.

Het damesteam -15 jaar won van Bushi Arnhem maar verloor van Judosport Oost. Doordat Bushi won van Oost werd het damesteam op 1 wedstrijdpunt helaas uitgeschakeld voor de halve finale.

In de middag kwam het jongensteam -15 jaar in actie. Na 3 spannende en zeer sterke wedstrijden plaatste het team zich voor de halve finale. Hierin werd na een zeer spectaculaire ontmoeting met Top Judo Nijmegen verloren met 4-3. Het team pakte hierdoor een keurige 3e plaats.

Tot slot kwamen we als Judoteam Noord de mat op bij de senioren. Na verlies van Bijsterbosch werd er gewonnen van Top Judo Nijmegen en Judoschool Achterhoek en werd ook hier een tweede plaats behaald.