Nieuws

Kerstmarkt OmmelanderwijkMARKT - Zaterdag 13 december 2014 van 16.30 uur tot 20.30 uur organiseert het Oranjecomité Ommelanderwijk/Zuidwending voor de 9de keer een kerstmarkt in het centrum van Ommelanderwijk (op het plein bij Meertens Meubelen).

De organisatie heeft al heel wat aanmeldingen binnen gekregen, maar er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Wilt u als vereniging, particulier of hobbyist een stand op deze altijd gezellige kerstmarkt om kerst- en/of winterartikelen te verkopen dan kunt u zich hiervoor opgeven bij Grietje Mik,  tel: 612 854. Wilt u bij opgave wel duidelijk aangeven wat u op de markt gaat verkopen? De kosten voor een overdekte plek op de kerstmarkt bedragen € 10,--.

Net als andere jaren heeft u volop keus uit diverse kerst- en cadeau artikelen zoals kerststukjes,  parfum, sieraden, verlichting, kniepertjes en nog véééél meer.

Naast de vele kerstartikelen wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Zo staat er een “Bierstube” met glühwein en andere drankjes en zijn er o.a. broodjes braadworst, snert en spekkedikken verkrijgbaar.

Voor de kinderen is er de mogelijkheid een broodje te bakken en uiteraard zal de kerstman weer van de partij zijn deze dag.

De muzikale ondersteuning van de kerstmarkt wordt dit jaar verzorgd door Shantykoor de Scheepsjoagers uit Muntendam.

Dus voor een gezellige kerstmarkt, kom dan op 13 december naar Ommelanderwijk.