Nieuws

Continentals: Bruisend Gospelconcert in VeendamCONCERT - ‘Verbinding’ is misschien wel het woord van 2014. De individualisering blijkt geen antwoord te geven op de basisbehoefte van de mens aan contact. Met het gloednieuwe programma ‘re:connected’ leggen The Continentals zingend en dansend verbindingen. Wat betekent dit voor het contact met God en met elkaar?
Wie ooit van de Continentals heeft gehoord, maar ook wie onbekend is met deze internationale groep, zal direct gegrepen worden door de mix van hedendaagse zang, dans en middelen, die een geweldig avondje uit garandeert!

Zaterdag 22 november om 20.00 uur wordt er ook in Veendam een concert gegeven door deze groep energieke en enthousiaste jongeren, die met aanstekelijke passie een bruisende show én een heldere boodschap brengen.

De deelnemers zijn door audities geselecteerd en hebben het avondvullende programma tijdens een oefenperiode ingestudeerd. Allen geven hun vakantie op voor deze tournee! Dit jaar zijn meerdere groepen getraind om dit avondvullende concert te kunnen uitvoeren in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Nederland. Een optreden van de Continentals is geschikt voor iedereen die van muziek, dans en enthousiasme houdt.

Met nieuwe songs als ‘Connected To You’, ‘All I Can Do/Thank You’, ‘He Is With Us’ en ‘Stand’ willen de Continentals je laten zien wat het leggen van persoonlijke verbindingen voor hun betekent.

De Continentals behoren bij de bekendste christelijke muziekorganisatie, die onder andere internationaal opereert vanuit West-Europa, Centraal Europa, Zuid-Amerika en Korea.

De groep die een concert zal geven in Veendam zal bestaan uit zo’n 20 door auditie geselecteerde zangers, bandleden en technici. Het programma is zeer divers en bestaat uit zowel speciaal voor de Continentals geschreven liederen als in Continentalstijl gearrangeerde koorwerken. Alle songs maken het mogelijk om deze avond een “life changing experience” te ondergaan!

Het concert is dus op 22 november in De Hoeksteen, Blankensteinkade 6 in Veendam, 20.00 uur. De toegangsprijs is € 5,00 en kaarten zijn te koop aan de zaal en in de voorverkoop bij Huizinga Boeken en Muziek, Kerkstraat 52 in Veendam.

Meer informatie over de Continentals: www.continentals.nl.