Sport

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam
ZVV Ron Haans alleen aan kop in de hoofdklassezaalvoetbalr.gif

ZAALVOETBAL - ZVV Ron Haans won met 7-2 van Beautysalon Jannie en staat nu twee punten los van TTK/Karma en Glasgarage/v. Ringh 1. Woldhuis en Uuldriks scoorden beide drie keer. Glasgarage/v. Ringh – TTK/Karma werd 4-1 en de scheidsrechter floot een prima partij en deze beladen wedstrijd. O.G.Team won met 3-5 van Brouk een een leuke wedstrijd. Adviesunie won verdient met 5-3 van Sita Groningen. In de overgangsklasse deed Rainbow Events de laatste plaats over aan Autobedrijf Smid. Rainbow Events won met 11-3 van Grandcafe Rembrandt dat de laatste weken helemaal van slag is.

Sandra’s Hairstudio blijft bovenin meedoen door nu met 1-9 te winnen van Autobedrijf Smid. Slagter scoorde vier maal en Nagel drie maal. Ondanks de nederlaag die Sportplein leed tegen Glasgarage/v.Ringh 2 blijven ze bovenaan staan. Sportplein-Glasgarage/v.Ringh werd 3-4. Riklis Karto Hair – ZVV Ron Haans 2 werd 2-12 en daarmee leed Riklis Karto Hair de tweede nederlaag achter elkaar. Topscorer  was Uuldriks die er vijf maakte van de twaalf. R.Kartoidjojo van Riklis Karto Hair kreeg rood voor het beledigen van de scheidsrechter. Xelvin Techn. krijgt de smaak te pakken van winnen, want nu werd Werkmax met 8-2 verslagen door onder meer vijf doelpunten van E. Schoenmaker. Kruit en Kramer speelde gelijk met 4-4 tegen ZTK Kolham die beide onderin staan. Folkersma en Tonkes scoorden beide twee maal voor Kruit en Kramer en bij ZTK Kolham deden dat Eising en Klok.

SWO Veendam won nipt van Boomkwekerij Bijmolt met 4-3 en daarmee laatste blijft. In 2B won Osman Gazi met 1-6 van Bareveld en blijt fier bovenaan staan. Bareveld speelde vrijdag weer en won verrassend van Calker/Heikens met 8-5 waar Waddington, Posthuma, Menting en Korte ieder twee keer scoorden. Beste Hypotheek won 9-0 van v. Ringh waar O. Altundas er vier van maakte. NVL blijft maar winnen in de derde klasse, nu werd Glasgarage/v.Ringh met 5-1 verslagen. Het was een vervelende wedstrijd, omdat J.Bos van Glasgarage/v.Ringh het steeds niet eens was met de scheidsrechter en daar door een gele kaart kreeg en zich af reageerde op de wedstrijdtafel. NVL was beter en won ook terecht. v.d. Wiel won van Avebe met 2-5. Avebe kwam met 2-0 voor en v.d. Wiel kon de bal niet in het doel krijgen, want elke keer stond doelman Wever in de weg. Wever stond in het doel, omdat de vaste doelman zijn schoenen was vergeten en die als nog ophaalde en toen het doel weer ging verdedigen. Toch kwam v.d. Wiel sterk terug en scoorde dus nog vijf maal. DWS/Drukkerij v.d. Kooi liet drie punten liggen tegen Buurke Bestrating dat won met 3-6 waar T.Bieze vier keer scoorde. GHV Axinte won met 5-3 van Via Ons. Eiten en Noot maakte de doelpunten voor GHV Axinte en Bos maakte er drie voor Via Ons en Ridderbos een.