Nieuws, Regio

Plein Pekela/Veendam presenteert zich op PromotiedagenGrensoverschrijdende netwerkbijeenkomst op dinsdag 4 november 2014

GRONINGEN - Op dinsdag 4 en woensdag 5 november 2014 is het weer zover: dan vinden de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland plaats in Martiniplaza Groningen. Ook dit jaar met het Plein Pekela/Veendam. De gemeenten Veendam en Pekela presenteren zich gezamenlijk met Oostboog Bedrijvenlocaties in één stand.

De 28e editie van deze bedrijvenbeurs biedt naar verwachting plaats aan zo’n 700 bedrijven uit handel, industrie en dienstverlening. Met 30.000 zakelijke bezoekers mag de Promotiedagen zich met recht hét zakelijke ontmoetingspunt van Noord Nederland noemen.

Grensoverschrijdende netwerkbijeenkomst
Op dinsdag 4 november 2014 om 16.00 uur is er een grensoverschrijdende netwerkbijeenkomst op het Plein Pekela / Veendam. Tijdens deze bijeenkomst worden twee documenten gepresenteerd in aanwezigheid van Marianne Besselink, gedeputeerde provincie Groningen en William Segers, programmamanager Bevolkingsdaling van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het gaat om het rapport “Intensivering Grensoverschrijdende Samenwerking in de Eems-Dollard Regio” en de ”Atlas van kansen voor Oost-Groningen en Kreis Leer” over grensoverschrijdende samenwerking en de aanpak van de gevolgen van demografische ontwikkeling.

Nieuwe naam A7-Snelkoerier.nl
Ook zal op 4 november 2014 Arthur van Dijk, voorzitter Transport & Logistiek Nederland (TLN) officieel de nieuwe naam van A7-Snelkoerier.nl  bekendmaken. Na 18 jaar en een aantal aanzienlijke schaalvergrotingen dekt de naam A7-Snelkoerier de lading niet meer. De bekendmaking start om 12.00 uur en is de opening van het plein Pekela/Veendam.

Het Plein Pekela/Veendam is te vinden in de Borgmanhal. De beurs is geopend op dinsdag 4 november 2014 van 12.00 tot 22.00 uur en op woensdag 5 november 2014 van 10.00 tot 22.00 uur.