Nieuws

KWF benefiet in Het Perron brengt 350 euro op_MG_8709.jpg

BENEFIET - Afgelopen zaterdagavond is er een benefietavond gehouden voor het KWF, georganiseerd door Het Perron in Veendam. Diverse regionale artiesten traden deze avond belangeloos op voor het goede doel. Er werd om 19.30 uur afgetrapt door Aisha. Elke artiest vulde een half uur met Nederlands-, maar ook Engelstalige nummers. De sfeer zat er gelijk goed in.

Daarna volgen Anita & Willemijn, Gabry, Harmke, Rachelle Paris, Viv, Frank & Tineke, Auke en Wilco. Tonnie. de laatste artiest van de avond kwam langs om zich ziek te melden. Ondanks de griep heeft hij dapper één nummer gezongen, waarna hij werd overgenomen door zanger Bob. Het geluid van de avond werd verzorgd door Johan Koning, licht en geluid, met als geluidsman André Zoer.

_MG_8490B.jpg

Tijdens de benefietavond werden er lootjes verkocht voor het goede doel. Garagebedrijf de Groot, Automaterialen Roskamp, Thomas Cook, Knipsalon Knipaholic, Coco Women, Bakkerij Kielman, Happy Days, fotoclub Perron Objectief en Het Perron hadden diverse prijzen beschikbaar gesteld. Het totaal opgebrachte bedrag voor het KWF is uitgekomen op €350,00.

Het was voor de medewerkers van Het Perron een lange dag. Overdag stonden er diverse STAR-ritten gepland en direct daarna de benefietavond. Zonder vrijwilligers was het allemaal niet mogelijk geweest. Tijdens de avond zijn er foto’s geschoten door verschillende fotografen. Parkstad Veendam was van de partij, alsmede fotografen van GHD-Photography en The All Seeing Eye.

_MG_8634.jpg

Dankzij alle vrijwilligers is het een avond geworden waar zeker een vervolg aan zal worden gegeven.

Fotoalbum: