Sport

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendamzaalvoetbalr.gif

ZAALVOETBAL - Deze week werd er alleen gespeeld op maandag en woensdag, omdat het indoorcentrum Veendam niet op vrijdag beschikbaar is. In de hoofdklasse deed het jonge O>G> Team goede zaken door met 5-1 te winnen van Adviesunie. Het was een leuke sportieve wedstrijd waar beide partijen voor zorgden. Het verschil was niet zo groot als de uitslag doet vermoeden, maar in de afwerking deed O.G. Team het beter. Sita Groningen-Beautysalon Jannie werd 6-9. Sita kwam na een grote achterstand nog sterk terug, maar moest het toch afleggen. Doelman M. v. Tongeren kreeg in de slot minuten nog rood, omdat hij een doorgebroken speler bij zijn onderbeen pakte.

Riklis Karto won in de eerste klasse van ZTK Kolham met 1-8 en blijft daar door koploper met vlak daar achter met een punt minder MF Shipping dat Boomkwekerij Bijmolt kansloos liet door met 1-9 te winnen. B. Ploeger scoorde vier maal. ZVV Ron Haans verloor met 3-8 van Xelvin Techn. Detach waar E. Schoenmaker weer meedeed en gelijk drie goals maakte en Sadic maakte er vier. Kruit en Kramer pakte eindelijk een punt en is nu ook van de nul af. Tegen Werkmax werd het 3-3 en de mooiste doelpunt misschien wel van het seizoen werd gemaakt door S. Kruit.

In twee A won koploper Optie 1 van Euromail met 11-2. D. Ottema scoorde vier van de elf. VFL Brouk – SC Wiebri werd 7-8. VFL Brouk dacht dat de buit binnen was, maar SC Wiebri dacht er anders over en won. Bij VFL Brouk liet J.Buurke zien hoe je moet scoren door er vijf te maken en bij SC Wiebri maakte K.Oldenburger er drie. Fysio Jan Veen verloor van OG 2 met 0-4 door onder meer drie doelpunten van  R. Nagel. In twee B won v. Ringh van Veendam Fanatics met 2-1.

In de derde klasse werd een wedstrijd gespeeld. Daar verloor Buurke Bestrating met 3-4 van Glasgarage/v. Ringh 3. Het was een spannende wedstrijd waar Glasgarage/v.Ringh 3 de betere was, maar Buurke met alle macht verdedigde en dat leverde bijna een punt op. Het enige smetje in deze wedstrijd dat Yuksel twee keer geel kreeg in een minuut, omdat hij het niet eens was met de scheidsrechter en hem verweet dat hij partijtijdig floot.