Nieuws

Voorstelling Verhalen van Mantelzorgers tijdens
Dag van de Mantelzorg maandag 10 novemberMANTELZORG - Op maandag 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. Het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam nodigt mantelzorgers woonachtig in de gemeente Veendam uit voor een voorstelling in Dorpshuis Bijleveld op maandag 10 november van 10.00 – 13.00 uur.

Het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam organiseert ieder jaar tijdens de Dag van de Mantelzorg diverse activiteiten. Ook dit jaar wil het steunpunt  deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren zij een verhalenvoorstelling.

Het  thema van dit jaar is “Allemaal Verhalen”, op ludieke wijze krijgen de mantelzorgers een podium. Verhalenverteller Baukje Fennema van bureau Ithaka brengt in deze bijzondere voorstelling de verhalen van vijf verschillende mantelzorgers over het voetlicht. De bezoeker wordt meegenomen in een wereld van hoogtepunten en dieptepunten. Doel van deze dag is om mensen die langdurig voor iemand uit de naaste omgeving zorgen, eens in het zonnetje te zetten.

Op donderdag 10 november 2014 bent u van harte welkom in Dorpshuis Bijleveld aan de van Delftstraat in Wildervank. Vanaf 10.00 uur bent u welkom voor een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij.  

Bent u mantelzorger, dat wil zeggen: zorgt u langdurig voor een ziek(e) of gehandicapt(e) partner, kind, ouder, familielid, vriend(in) of buur en staat u nog niet ingeschreven bij het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam, dan kunt u zich tot uiterlijk 3 november voor deze middag opgeven. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met coordinator Sjeni Mustafe, 0598- 698119.

Tijdens de bijeenkomst ontvangt iedere mantelzorger een speciale attentie als blijk van waardering.

Wilt u graag komen maar bent u verhinderd omdat er niemand thuis kan oppassen of u heeft geen vervoer, neem dan contact op met het steunpunt. Er kan dan samen gezocht worden naar een oplossing.

Wilt u meer informatie over de mantelzorg ontspan-/verwenmiddag of over mantelzorg in het algemeen? Neemt u dan contact op met het steunpunt. Zij helpen u graaag.