Nieuws, Sport

Nieuwe website voor v.v. Wildervank20141012_2014-10_Lancering_nieuwe_website_v.v._Wildervank.jpg

VOETBAL - Zondagmiddag is voorafgaand aan de wedstrijd tegen ZNC, onze nieuwe website online gegaan. Symbolisch werd er om 13.45 uur terug geteld van tien en werden tientallen heliumballonnen omhoog gelaten voor de kantine, onder toeziend oog van bezoekers en leden.

Onze voorzitter bedankte in het bijzonder onze webmaster Jos Kuiper en de leden van de multimedia commissie, waaronder Arnold Heikens en Harm Norder voor hun inspanningen om de website vandaag online te krijgen. Onder leiding van webmaster Jos, heeft de multimedia commissie de afgelopen weken namelijk een enorme inspanning geleverd, wat af en toe zelfs tot in de nachtelijke uurtjes voortduurde om de website kant en klaar te krijgen.

Na het lanceren van de ballonnen en website, gaf voorzitter Suzanne van Tongeren uitleg aan de bezoekers en leden over alle nieuwigheden op de website. Nieuw zijn bijvoorbeeld de komst van het aparte kopje bestuursnieuws, wat gelijktijdig betekent dat de nieuwsbrief ‘Oet de Bestuurskoamer’ komt te vervallen. Nieuw is natuurlijk ook de lay-out, de uniformiteit in mailadressen, maar ook de digitale presentatiegidsen, het clublied onder historie, de toernooien inclusief hun geschiedenis, de geïntegreerde webshop die we in samenwerking met sponsor Valkema Sport opgezet hebben, een prominente plaats voor sponsoren op de homepage, maar ook op elke teampagina, vacatures, het kantine rooster en het amateurconvenant van FC Groningen.

Gaandeweg het seizoen wordt tevens de mogelijkheid uitgebouwd, zodat teams zelf teamnieuws kunnen plaatsen, wat vervolgens op de teampagina zichtbaar zal zijn, en mogelijk zelfs op de homepage. Kortom, een hoop innovaties en vernieuwingen die alle Wildervankers hopelijk weer een hoop surfplezier oplevert! 

http://www.vvwildervank.nl/