Sport

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendamzaalvoetbalr.gif

Tekst V&Z Veendam

ZAALVOETBAL - In de hoofdklase liet Glasgarage/v.Ringh 1 twee dure punten liggen tegen Adviesunie. Het was een harde wedstrijd en erg spannend. Adviesunie speelde goed zaalvoetbal en daar had de tegenstander veel moeite mee. Scheidsrechter de Vries had zijn handen vol aan de wedstrijd, maar floot prima en stuurde E.Hedzic nog uit de zaal na een handgemeen met W. Resokario die daarvoor geel zag. Het werd uiteindelijk 1-1. TTK/Karma maakte gebruik van het punten verlies van Glasgarage/v.Ringh 1 door met 5-3 te winnen van ZVV Ron Haans 1. Ook deze wedstrijd werd prima geleid door scheidsrechter de Vries en ook dit was een wedstrijd van hoog niveau en het leek op een gelijkspel uit te draaien, maar TTK/Karma sloeg op het eind nog twee keer doeltreffend toe. Draaijer Schilders – Beautysalon Jannie werd 0-10 en dat kwam mede door dat Draaijer geen wissels had en de tegenstander ook goed speelde. H. Hut scoorde drie maal. Sportplein won in de overgangsklasse met 0-3 van Rainbow Events en staat nu bovenaan. Autobedrijf Smid Meeden won verrassend van Glasgarage/v.Ringh 2 met 6-2. Voor Smid scoorde N.Kamst vier keer. Clias/v.d. Laan Verzekeringen verloor met 1-4 van Grandcafe Rembrandt dat weer leuk speelde. Sandra’s Hairstudio – Futsal Topbrands werd 1-1 in de laatste minuten. Deze wedstrijd leek een 0-0 wedstrijd te worden, maar beide teams wisten nog een keer te scoren en het was ook wel terecht deze uitslag.

In de eerste klasse won ZTK Kolham hun eerste wedstrijd van he seizoen en daar werd Werkmax de dupe van. Het werd 3-1 voor ZTK dat de vorige wedstrijden dik had verloren. De topper in deze klasse was de wedstrijd tussen Riklis Karto en SWO Veendam. Het werd in een spannende, maar ook wel harde wedstrijd 3-3 en dat was ook wel een terechte uitslag. MF Shipping- Xelvin werd 6-4 en de uitslag was ook volkomen verdient. Xelvin moet het hebben van hard werken en hard spelen en dat gaat ten koste van hun spel en levert alleen maar gele kaarten op. P.Hoving maakte er drie van de zes. Vireau bloemen deed goede zaken door met 2-7 te winnen van Dofine en blijft na vier wedstrijden nog ongeslagen in de tweede klasse A. Fysio Jan Veen won met 1-3 van SCA Hygiene.

In twee B won Osman Gazi ook de vierde wedstrijd en had deze keer geen partij aan Afterbeat en het werd 10-1 mede door vier goals van S.Ylmaz. Fc. Titanium werd volledig weggespeeld door Beste hypotheek en het werd dan ook 0-11 en O.Altundas maakte er vijf van de elf. Smurfit/Kappa won met 7-5 van Bareveld.

In de derde klasse won Via Ons na drie nederlagen de vierde wedstrijd met 1-5 van Team 49 ers en A.de Boer scoorde vier van de vijf. Bovenin won NVL met 2-4 van v.d. Wiel en blijft ongeslagen. DWS/ Drukkerij v.d. Kooi speelde gelijk met 3-3 tegen Avebe en liet zo twee punten liggen. Buurke Bestrating was niet compleet en daar door was het een makkelijke overwinning voor GHV/Axinte, het werd 0-5.