Nieuws

Open Podium Dorpshuis de Wending gaat
tweede seizoen in!de-Wending_00.jpg

ZUIDWENDING - Dat het Open Podium werkt, blijkt uit de vliegende start in april 2014 met een keur aan bands uit de regio en daarbuiten! Op vrijdag 17 oktober wordt de draad vanaf 21 uur opgepakt en is de toegang wederom gratis.

Optredende bands:

20141012_Dorpshuis_de_Wending_Victor’s_Village.jpg

Victor’s Village
‘Victors Village’ is de band van Basz de Jonge en Richte Westerman die naast (theater)projecten vanuit het “Productiehuis* sinds een jaar druk bezig zijn met het schrijven en spelen van eigen liedjes. Met hun ‘dreamy-pop sound’ en meerstemmige zang nemen zij de luisteraar mee in hun verhalen en liedjes. http://dejongewestermannen.com/

20141012_Dorpshuis_de_Wending_Reference.jpg

Reference
Reference is een coverband uit Nieuwe Pekela waarin 4 mannen en 1 vrouw  covers spelen van voornamelijk jaren '70 nummers, zoals Status Quo, CCR, the Beatles, maar ook Nederlandstalige nummers passeren de revue. De band omschrijft zichzelf als een band met ‘diverse muziek voor iedereen’!

20141012_Dorpshuis_de_Wending_NoSoprano.jpg

Naast het Open Podium timmert het team van Muziekcafé De Wending muzikaal volop aan de weg want NoSoprano speelt op  zondag 26 oktober in Dorpshuis De Wending. Marianne van der Velde uit Wildervank zingt al zolang ze zich kan herinneren: Music was her first love en de muziek blijkt een blijvertje.... Na in verschillende bands te hebben gezongen is er nu ‘No Soprano’: passie en energie zijn de sleutelwoorden en het gevoel er bij moet je meemaken....

No Soprano  = nummers van Aretha Franklin tot ZZ Top….(én alles wat daar tussen zit!) voorzien van heerlijke riffs, gitaarsolo's en Hammond.

NoSoprano bestaat uit: Marianne van der Velde - zang, Bé Brakke - gitaar, Marcel van Mook - toetsen, Arjan de Vries - bas en Dik Pomp - drums.

Entree: 5 euro - kinderen t/m 12 jaar gratis entree
Zaal open 16.00 uur
Aanvang 16.30 uur

Locatie van dit alles is Dorpshuis de Wending, Zuidwending 199, Veendam
Voor meer info bel Everhard Sprik, 06-12890587