Nieuws, 112

Bewoner Beneden Oosterdiep Veendam
bedreigd met wapen_MG_7937.jpg

BENEDEN OOSTERDIEP  - Drie nog onbekende mannen hebben in de nacht van woensdag op donderdag bij een woning aan het Beneden Oosterdiep de bewoner met een wapen bedreigd.

Tegen 04.00 uur werden de bewoners wakker van glasgerinkel. De 47-jarige bewoner ging naar buiten en stuitte bij de garage op drie mannen. Zeker één van hen droeg een bivakmuts. Eén van de mannen bedreigde de bewoner met een vuurwapen.

De bewoner vluchtte in de richting van zijn woning en kwam daarbij te vallen. Op de grond liggend is hij volgens zijn verklaring nog mishandeld waarna de drie mannen er rennend vandoor gingen.

De politie heeft in de omgeving een uitgebreid onderzoek ingesteld maar geen verdachten meer aangetroffen. Bij de woning is sporenonderzoek gedaan waarbij in de garage een kleine kwekerij met een vijftal grote hennepplanten is aangetroffen. Dit wordt vandaag geruimd.

De bewoner kon slechts een summier signalement geven van de drie mannen. Ze droegen donkere kleding en minstens één van hen droeg een bivakmuts. De politie is begonnen met een onderzoek.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
De volgende vraag is om te voorkomen dat er spam op de site gezet wordt door robotjes.