Sport

Bedrijven Tennis Toernooi 2014tennis.jpg

TENNIS - Het Bedrijven Tennis Toernooi 2014 nadert zijn ontknoping. Op 16 mei  begonnen 39 teams aan dit toernooi. Vrijdag 17 oktober staat de laatste speelronde op het programma. Gespeeld wordt in de onderdelen, Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mix.

Op dit moment werden reeds 197 wedstrijden gespeeld. De finaledag komen daar nog 18 bij, zodat uiteindelijk 215 wedstrijden zijn gespeeld op de banen van de TC Veendam. En…het blijft spannend tot het laatste moment. De winnaars en de uiteindelijk rangschikking zijn nog steeds niet bekend.

Bij de heren is een gevecht gaande tussen Schildersbedrijf Krater, Kuurman, Dynaplack/Zuidhoffstraat Beheer met Lathino `For Men` op het vinkentouw.

Bij de dames lijkt de eindoverwinning te gaan naar Teambouw Groningen, terwijl de strijd om de 2e en 3e plaats wordt gestreden tussen twee teams uit Winschoten (LMNG 1 en LMNG 2). LMNG = Longartsen Maatschap Noord Groningen.

De mix, maar liefst 14 deelnemende teams, wordt op de laatste dag beslist. Ook hier strijden nog 4 teams om de eerste plaats, All in the Family, Haarstudio Ivanka, Axinthe Schildersbedrijf en Telecombinatie Bono.

Naast het tennis is er ook veel tijd voor gezelligheid en vertier. Op de finale-dag zal weer de traditionele BBQ plaatsvinden, waarna over gegaan zal worden tot de prijsuitreiking. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en de laatste ronde zal worden gespeeld om 22.00 uur

Stand per 8 oktober:

20141008_Bedrijven_Tennis_Toernooi_2014_00.png