Nieuws

Alzheimer Café Veendam in A.G. WildervanckhuisALZHEIMER - Woensdagavond 15-10 ’14  is er weer een Alzheimer Café, ditmaal in het A.G. Wildervanckhuis, Borgerspark 2 in Veendam. Deze avond heeft als thema: Dementie in de praktijk” -  Theater van de Verheldering. De gasten van de avond zijn Ina Holtrop en Wijcher van den Bremen, ze zullen korte scenes uit het leven van een dementerende naspelen. Het doel is om meer zicht te krijgen op het gedrag van de dementerende en handvatten te krijgen om beter op dit gedrag te kunnen inspelen.  Gesprekleider van de avond is Hilda Schipper-Baptist, Geestelijk Verzorger. Iedereen die betrokken is of iets vragen wil is van harte welkom. Vanaf 19.00 uur staat de zaal open. Om 19.30 uur gaat de informatiemarkt van start en duurt tot plusminus 21.00 uur.

Het Alzheimer café Veendam is een initiatief van Alzheimer Nederland i.s.m. Zorggroep Meander, Zorggroep Groningen en Welzijnsorganisatie Compaen.

Voor eventueel vervoer kunt u bellen met Anneke Ritzema (Zorggroep Meander 0598-686868) of Trijnie Oosterhuis (Zorggroep Groningen 0598-696750). Graag wel een paar dagen van te voren!