Nieuws

Nieuwe electronica zaak in de Kerkstraat VeendamKERKSTRAAT - Eind oktober zal er in de Kerkstraat in Veendam een “nieuwe” electronica winkel zijn deuren openen. Het assortiment zal bestaan uit bruin- en witgoed producten aangevuld met een groot assortiment accessoires voor electrische apparaten. De winkel beschikt over een eigen bezorgdienst die zowel grote als kleine aankopen gratis thuis bezorgt. Daarnaast is er een reparatieservice voor bruin- en witgoed apparaten. En mocht het apparaat niet direct ter plekke kunnen worden hersteld dan wordt er zolang een vervangend apparaat geplaatst. Onze bereikbaarheid en service loopt zeven dagen per week. Nee, ook in het weekend laten we u niet zitten met een defecte vriezer of tv.

Niet alles is nieuw aan de winkel. Het personeel heeft ruim veertig jaar ervaring in het Veendammer electronica landschap. Om die reden zijn we bekend met vele consumenten en zijn we goed op de hoogte van de wensen en de verwachtingen in Veendam. Om te beginnen geven we garantie op al datgene dat elders is gekocht in de afgelopen periode. Ook geven we garantie en service op de apparaten die er in het verleden zijn gekocht bij o.a. Expert Bosscher, EP en Scheer en Foppen. Onze technische dienst zal daarom reeds vanaf 9 oktober starten en daarbij klaarstaan voor al uw electronica problemen.

Binnen onze nieuwe winkel gaan we ons intensief bezighouden met gratis workshops en productdemonstraties. Dit zal worden begeleid door onze eigen product experts.

Oftewel nieuw maar met bekende gezichten en vertrouwde service.