112

autobrand Gieterzandvoort Gieten/Loos alarm voor VeendamVanavond om 20.07 uur werd de brandweer van Veendam opgeroepen voor een autobrand aan de Dalweg 12 te Wildervank.
Bijna gelijktijdig kreeg de brandweer van Gieten een melding van een autobrand in Gieterzandvoort. Beide korpsen rukten hierop uit onder prio 1. Het korps van Veendam kon aangekomen op de Dalweg 12 geen brandende auto ontdekken, waarop men koers zette richting Dalweg 36. Ook hier werd niets aangetroffen. Hierop werd de weg vervolgd richting Nieuwediep(viaduct over N33). Toen ook hier niets werd aangetroffen keerde men terug naar de kazerne.

Vanaf dit viaduct was het nog ongeveer 2 km naar Gieterzandvoort. Daar aangekomen had de brandweer van Gieten inmiddels de autobrand onder controle. Het betrof een BMW 3-serie die reeds grotendeels was uitgebrand. Aangezien beide locaties relatief dichtbij elkaar liggen is er waarschijnlijk bij de brandweer van Veendam dezelfde melding binnen gekomen door iemand die dacht dat het in Wildervank was. Beide opgegeven locaties waren nabij de N33.


Klik op de foto voor vergroting.