Nieuws

Kapsalon Marcel in Autorama is totaal vernieuwd!20140929_Kapselon_Marcel_00.jpg

AUTORAMA - Kapsalon Marcel in winkelcentrum Autorama Veendam heeft de afgelopen week een grondige restyling ondergaan. Er is met man en macht  gewerkt aan een compleet nieuwe kapsalon met de laatste trends op hebt gebied van kapsaloninterieur. Alhoewel de salon nog geen 6 jaar oud was ,is er toch besloten om de salon weer te upgraden. De salon voldoet hierdoor tevens weer aan de laatste richtlijnen voor kapsalons. Er is nagedacht over veel belangrijke aspecten waaronder energiebesparing. De salon wordt nu bijvoorbeeld compleet verlicht middels de nieuwste technieken op het gebied van LED verlichting.

1 van de grootse veranderingen van de salon is wel dat er nu ook een Barbershop gemaakt is, net als de salon aan de Middenweg heeft de salon in Autorama nu dus ook een Authentieke Barbershop. Een mannenafdeling waar ook klassiek geschoren wordt en waar de betere scheerproducten verkrijgbaar zijn. Er is een ruim assortiment aan scheerkwasten en heerlijke lotions en natuurlijk is een goed scheeradvies gratis. Het is een geweldig plekje geworden zoals de man van tegenwoordig het graag ziet...stoer, met een knipoog naar vroeger maar toch geheel van deze tijd. Alles is gemaakt in retro stijl zodat de man het gevoel krijgt naar een Barbier te gaan in plaats van naar de kapper....

Het dames gedeelte van de salon is ook echt uniek te noemen ,compleet in Ibiza stijl met heerlijke frisse kleuren en een warme uitstraling, heerlijke relax wasstoelen, en zelfs een loungebank. Middels dit nieuwe concept en de nieuwe inrichting met meer behandelplaatsen gaat het ondernemersechtpaar Marcel & Sandra Veen er dan ook van uit dat het kappersteam kan doorgroeien van 10 naar 15 medewerkers voor beide vestigingen.