Sport

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendamzaalvoetbalr.gif

ZAALVOETBAL - De dames van V&Z Optimal Coffee/Kok-Dekker Hoeveniers hebben de uitwedstrijd vorige week met 3-5 gewonnen Omlandia Vr.1 en afgelopen vrijdag werd thuis gewonnen van A.S. Exstudiant. V&Z Vr.1 won met 30-1. Het kracht verschil was wel heel groot en je kon zien dat de tegenstander dit seizoen voor het eerst zaalvoetballen. V&Z Vr 1 was veel te sterk en scoorde er lustig op los. Ondanks de grote nederlaag bleven de studentes sportief en bleven lachen. Van de dertig maakte Agnes Meulenbelt er negen en Nicole Delies maakte er zeven maal en Nienke Ketelaar zes en Selma Hut vier en Sandra Visser drie en Anouk Hut maakte er een. Onze dames voetballen prima samen en komende vrijdag spelen de dames wederom thuis en wel tegen Drs. Vijfje Vr 8.

In de hoofdklasse won Brouk ook de tweede wedstrijd, nu werd er gewonnen van Adviesunie met 4-2. Het was een spannende wedstrijd en het spel ging snel heen en weer. Glasgarage/v.Ringh won van Sita Groningen met 6-2 en was ook duidelijk de betere. E. Hedzic maakte van de zes er drie. Draaijer Schilders-O.G. Team werd 4-4. Draaijer kwam steeds voor te staan, maar O.G.Team kwam steeds sterk terug mede door de oude garde. Bij Draijer Schilders scoorde Schortinghuis er drie van de vier en bij O.G. Team maakte M. Vasse er twee. Sandra’s Hairstudio verloor deze week in de overgangsklasse twee keer. Maandag was Grandcafe Rembrandt te sterk en won dan ook met 5-3. Dit leek op een gemakkelijke avond voor Rembrandt, maar in de tweede helft kwam Sandra’s hairstudio nog dichtbij, maar de tijd was te kort. Vrijdag verloor Sandra’s Hairstudio met 2-3 van Glasgarage/v.Ringh 2. Het ging gelijk op, maar in de allerlaatste minuut Yuksel nog voor het team van coach Jan Bos. Autobedrijf Smid Meeden-Rainbow Events werd 1-1 en dat was een terecht uitslag. Clias/v.d. Laan verloor met 1-2 van Sportplein. Uitblinker in deze wedstrijd was Osinga doelman van Clias/v.d. Laan.

In de eerste klasse speelde MF Shipping twee maal en deed dat met een nederlaag tegen Riklis Karto Hair, het werd 4-2. Riklis karto Hair was de betere ploeg en won ook verdiend Vrijdag won MF Shipping van Werkmax met 8-1. Bij Werkmax speelt vader Hoving en bij MF Shipping zijn zoon Patrick en deze liet zien hoe het moet en scoorde ook nog twee maal en ook bij Werkmax speelt P.Mans en bij MF Shipping M. Mans en ook deze strijd werd gewonnen door de jongste, want die scoorde drie keer en zijn broer een keer. Xelvin won met 6-0 van Kruit en Kramer dat moeilijk tot scoren komt.ZTK Kolham was voor ZVV Ron Haans geen partij, het werd 1-10 waarvan P.de Vries er vier maakte. Een wedstrijd werd er gespeeld in de tweede klasse A. Daar won VFL Brouk hun tweede wedstrijd met 5-3 van OG 2. In de tweedeklasse B won Bareveld van Fc. Titanium met 7-2.H.J. Korte maakte vier van de zeven. Koploper Osman Gazi won van Veendam Fanatics met 9-1. Na de degradatie van afgelopen seizoen hebben ze zich versterkt met Ylmaz en Berisha en dat werpt zijn vruchten nu al af. DWS/v.d Kooi won ook de derde wedstrijd en gaat ongeslagen aan kop in de derde klasse. Nu werd met veel moeite Team 49ers aan de zegekar gebonden. NVL is ook nog ongeslagen. Het won hun tweede wedstrijd van Buurke Bestrating met 5-2.