Nieuws

Nog kaarten beschikbaar voor Big Black & Beautiful
op vrijdag 10 oktober!!20140925_vanB_okt_10_Big,_black_and_beautiful_(liggend)_Rechtenvrij_mits_naamsvermelding_in_colofon_-_fotograaf_Ray_Christian.jpg
Foto Ray Christian

BBB - Na drie tournees en grote concerten waaronder een uitverkocht Heineken Music Hall toeren de drie geweldige zangeressen Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot dit seizoen met hun eigen top-band langs de Nederlandse theaters.

Op vrijdag 10 oktober komt het gezelschap naar Veendam. En reken maar dat het dak eraf zal gaan met deze geweldige zangeressen met fantastische stemmen en  weergaloze soulmuziek.
Big, Black & Beautiful is één van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van Nederland. In dit theaterconcert kan het publiek genieten van de meest populaire, soulvolle, opzwepende muziek. Deze geweldige zangeressen, begeleid door fantastische muzikanten, pakken groots uit met een show van blues tot gospel, van soul tot pop. Een concert met krachtige uptempo-nummers maar ook ingetogen ballads.

Kaarten zijn te reserveren via www.vanberesteyn.nl of af te halen bij de theaterkassa op werkdagen van 13.00 – 16.30 uur.