Nieuws

Najaarsactie Kinderhulp Gambia
Speculaas voor Afrika!Kinderhulp_Gambia.jpg

GAMBIA - De bladeren vallen al weer van de bomen en de herfst doet langzaam zijn intrede. In de winkels zie je de eerste Sinterklaas artikelen en ook de discussie over wel of geen zwarte piet is alweer in volle gang. Tijd voor de 1e stappen mbt onze Speculaasactie.
 
Na het succes van vorig jaar willen wij ook dit jaar weer proberen minimaal 1000 sets speculaas te verkopen. Het doel van de actie is dit jaar om geld te verzamelen voor o.a. extra faciliteiten als schoon (drink)water en wasbakken bij de nieuwe door Kinderhulp Gambia gebouwde Santo Su Nuresery School  Maar ook het doneren van zeep en plastic emmers t.b.v. Ebola preventie in Gambia.
 
 Coop Wildervank heeft zijn medewerking om tegen een gereduceerde prijs speculaas te leveren al toegezegd. De stickers voor de actieverpakking zijn in de maak bij Gewoon Nomi. Wij zijn er dus bijna klaar voor! In de maanden oktober en november gaan vrienden van Kinderhulp Gambia hun ouders, buren, familieleden, collega's vrienden en bekenden benaderen en proberen speculaas te verkopen voor slechts € 4,-- per set !
                                                            
Hulp gevraagd!
Wij zijn nog op zoek naar vrienden, scholen e/o verenigingen die samen met ons via een intekenlijst de actie tot een groot succes maken, jij? Zo ja, meldt je aan via info@kinderhulpgambia.nl
Het gaat niet om de grote getallen per verkoop maar ook hier  zeggen we weer Together we are strong.
 
Praktische informatie over de actie
De bestellijsten inclusief informatie  voor de speculaasactie worden via de e-mail verspreid. Hierop staan de 2 producten vermeld die te koop zijn. Iedereen kan de bestelling zoals opgenomen bij familie, vrienden, buren, collega's enz.. enz.. hier op vermelden, belangrijk is direct ook het geld te incasseren.. Oproep via fcebook mag uitraard ook!

Tussendoor vragen we een ieder gezien onze bestelling de aantallen of een indicatie hiervan aan ons door te geven .  Als u de bestellijst(e)n en het bijbehorende geld heeft kun je deze inleveren .Voor de mensen die ver weg wonen e-mail de lijst en maak het geld over.  Tot 15 november  worden de producten uitgeleverd. Deze kunnen worden afgehaald in Veendam of worden in goed overleg  kosten baten verhaal)  worden verstuurd/bezorgd.  Na ontvangst  kun jezef de speculaas verspreiden.

Doe mee en laat onze actie een groot succes worden!