Regio

Unieke voorstelling: de Saffraan Symfonie
door het Veenkoloniaal Symfonie Orkest en gastenNIEUW BUINEN - Op 4 en 5 oktober 2014 verzorgt Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest een unieke voorstelling: de Saffraan Symfonie. Zij spelen samen met binnen- en buitenlandse muzikanten Jan Kuiper, Gert Sennema, Arnold Veeman, Tarun Bhattacharya en Sandip Bhattacharya.

De Saffraan Symfonie is een stuk dat gecomponeerd en gearrangeerd is op basis van door het publiek ingediende muziekstukken. Naast de Saffraan Symfonie is het concert een mix van klassieke muziek, streekmuziek, sfeervolle gitaren en Indiaanse saffraan klanken. De eerste voorstelling is zaterdagavond om 20.00 uur en de voorstelling op zondagmiddag begint om 15.00 uur, beide concerten worden afgesloten met een speciaal slotlied. Dit lied wordt gespeeld en gezongen door het Veenkoloniaal Symfonie orkest, alle muzikanten en zangers en muzikanten uit de regio.

De voorstelling is op een unieke locatie: in de loods van het akkerbouwbedrijf van de familie Schipper-Elberse aan de Zuidelijke Tweederdeweg 25 in Nieuw-Buinen. Binnen dit bedrijf worden de saffraanbollen gekweekt en vervolgens geëxporteerd naar het buitenland.

Een bijzondere locatie voor een bijzondere voorstelling!

Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via www.saffraansymfonie.com. of bij de kassa op 4 en 5 oktober.
U bent van harte welkom!