Nieuws

Wieringa’s Knappertjes bv viert haar 100-jarig jubileum
met een open huis!20140924_Wieringa_KnappertjesSAM_0787A.JPG

WILDERVANK - Wieringa’s Knappertjes is een ambachtelijk familiebedrijf in Wildervank. In 1914 startte Hendrik Wieringa zijn ambachtelijke bakkerij. Twintig jaar later bedacht hij een unieke cracker: ‘het Knappertje’. Het bedrijf is van generatie op generatie overgegaan en anno 2014 worden de Knappertjes nog altijd volgens het oorspronkelijke recept gebakken door Henk Wieringa en zijn team. De Knappertjes zijn inmiddels wijd verspreid bij diverse supermarktketens en delicatessenzaken, van Delfzijl tot Rotterdam.

Wieringa’s  Knappertjes is al decennia lang een begrip in de regio. Hele generaties zijn er groot mee geworden. Door de ambachtelijke bereidingswijze is de cracker vol van smaak. En dat zonder toevoeging van vetten en suikers.

20140924_Wieringa_Knappertjesfoto_pakje_knappertjes.jpg

Op 3 oktober is er een receptie voor genodigden, waarbij burgemeester S.B. Swierstra van Veendam aanwezig zal zijn.

Belangstellenden uit de wijde omgeving nodigen we uit om eens een kijkje achter de schermen te nemen op zaterdag 4 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Er is een bedrijfsfilm gemaakt, waarin de productie van het Knappertje getoond wordt. Ook bestaat de mogelijkheid om de bakkerij te bezichtigen.

U bent van harte welkom tijdens ons open huis aan de 36e laan 1 in Wildervank.