Sport

Verslag zaalvoetbal V&Z VeendamZAALVOETBAL - Deze week is er ook begonnen in de hoofdklasse en hebben de teams die denken dat ze kampioenskandidaat zijn dit waar gemaakt in de eerste wedstrijd. Glasgarage/ v. Ringh won met 8-1 van O.G.Team en was duidelijk een maatje te groot. S.Hedzic scoorde vier keer. TTK/Karma won met 6-2 van Beautysalon Jannie en ook daar was het verschil groot. ZVV Ron Haans dat eerst Brouk 1 was won ook met duidelijke cijfers van Sita Groningen, het werd 6-1 en H. Uuldriks scoorde er vier van. Brouk en Draaijer Schilders die beide nieuw zijn in de hoofdklasse maakten er een mooie wedstrijd van en die werd door Brouk met 6-4 gewonnen. In de eerste klasse won SWO Veendam ook hun tweede wedstrijd. Tegen ZVV Ron Haans werd het 6-3. Ook Werkmax won de tweede wedstrijd tegen Boomkwekerij Bijmolt met 7-1. MF Shipping won met 4-0 van Kruit en Kramer en in een spannende wedstrijd won Riklis Karto van Xelvin met 5-4.

Vireau Bloemen doet het goed in de tweede klasse A, deze keer werd SCA Hygiene met 8-2 verslagen en daar maakte Vlap drie van. Euromail-VFL Brouk werd 2-8, mede door vier doelpunten van J. Buurke. SC Wiebri won van Dofine met 4-2 en Optie 1 won ook de tweede wedstrijd, nu van Fysio Jan Veen met 2-0. Osman Gazi won in de tweede klasse B ook hun tweede wedstrijd. Tegen Calker/Heikens werd het 7-6, waar uitblinker Ylmaz vijf keer scoorde en bij Calker/Heikens scoorde Huizinga vier keer. Afterbeat-Fc.Titanium werd 2-5 en Bareveld verloor van Beste Hypotheek met 2-4. Van Ringh-Smurfit/Kappa werd 0-8 en Hendriksen maakte er zes van de acht.

De derde klasse won v.d. Wiel met 3-2 van team 49 ers en Vaneker maakte ze alle drie voor v.d. Wiel en  via Ons-Avebe werd 1-3. GHV/Axinte-NVL werd 5-7 door ondermeer vier goals van Munneke. De wedstrijd tussen DWS/v.d. Kooi en Glasgarage/v.Ringh was voor dat wedstrijd begon al een strijd tussen Korthuis en Bos. Bos kondigde aan dat Korthuis niet zou scoren hij er zelf voor zou zorgen dat het niet zou gebeuren, maarKorthuis vvan DWS die vorige week zes maakte deed he nu iets minder, maar scoorde ondanks de waarschuwingen vooraf van Bos toch vier keer en kon DWS/v.d. Kooi als winnar de zaal verlaten en staat nu met twee overwinningen bovenaan.