Nieuws

vanBeresteynlezing over (on)gezonde levensstijl
van kinderenLEZING - Op dinsdag 2 oktober begint de eerste uit een reeks vanBeresteynlezingen in de theaterzaal van vanBeresteyn met een interactieve avond in samenwerking met het CJG Veendam en de bibliotheek.

Computert uw kind naar uw idee te veel? Zeurt uw kind om snoep vlak voor het eten? Is het lastig om uw kind van de bank te krijgen? Herkent u dit?

Natuurlijk wilt u dat uw kind gezond opgroeit. U geeft het een gezond ontbijt en waarschuwt als hij of zij te lang achter de computer zit. Maar uw kind heeft soms hele andere ideeën over wat goed is voor hem of haar. Opvoeden is daardoor een hele uitdaging en soms best lastig.

Tijdens deze bijeenkomst  worden door acteurs herkenbare situaties na gespeeld tussen ouders en kinderen. Over computergebruik, eetgedrag en beweging. Het theater is bedoeld voor uw als ouder of opvoeder. U kunt meedenken en meepraten over hoe u uw kind gezond en positief opvoedt. Alle ouders kunnen tips geven die de acteurs direct naspelen. Zo hoort en ziet u ook hoe ander ouders dat doen. Dat is grappig, handig en leerzaam. Een avondje meekijken, meelachen, meepraten.

Entree € 5,00, kaarten uitsluitend aan de theaterkassa.
Aanvang van de lezing is 20.00 uur.
vanBeresteyn, Museumplein 5a, Veendam.