Nieuws

Tweede Homecoming avond in Veendam
Zaterdag 15 november in vanBeresteyn!CONCERT - HomecomingNederland komt opnieuw met een groot concert terug naar Veendam. In 2012 was het voor het eerst dat men naar Veendam kwam. Het was gelijk compleet uitverkocht. In 2008, 2010 en in 2012 hebben ze in meerdere theaters meerdere concerten gegeven en hierop is zeer positief gereageerd. Het is een zeer gevarieerd programma met verschillende optredens en mee zing momenten. Wat is nu precies een” homecoming-concert” zult u wel denken. In het kort komt het erop neer dat een groep van ongeveer  40 enthousiaste mensen uit onze regio een avondvullend programma met (Southern) gospelmuziek ten gehore brengen. Op een bijzondere manier wordt het woord van God door gegeven. Tevens zijn er een 6-tal regionale gospel artiesten zoals: U-turn, gospel4U, Metanoya, Daan Kroeze, True Desire vocal band en het grote Homecomingkoor. De zaal is zo ingericht dat je het gevoel krijgt alsof je in de huiskamer zit.

Het doel is samen te genieten van de liederen en met velen het evangelie van Jezus Christus te ontvangen, te delen en door te geven in een laagdrempelige omgeving. Het is een mooie gelegenheid samen met familie en vrienden te genieten van de liederen en God te prijzen op een manier die zeer aanstekelijk is!

Het is natuurlijk prachtig als u besluit om naar dit concert te gaan. Het is dicht bij, gewoon  in Veendam in het theater vanBeresteyn.  Kaarten zijn verkrijgbaar á € 15,00 (inclusief pauze drankje) per kaart via www.vanberesteyn.nl . Het zou ook geweldig zijn als u met meerdere mensen zou komen. Een idee is ook  1  of meerdere kaarten weg te geven aan familie en of vrienden  als verjaardagskado. 

We zien u graag op 15 november om 20.15 uur in vanBeresteyn!

Meer informatie kunt u vinden op www.homecomingnl.nl