Regio

Camping ZomersBuiten kanshebber op VVV award



OUDE PEKELA - Uit alle inzendingen voor de VVV Rob de Bes Award heeft VVV Nederland een Top 10 samengesteld, waar ook de Camping ZomersBuiten uit Oude Pekela onder valt. De camping maakt kans om via voorkeursstemmen terecht te komen bij de Top 5 die ter beoordeling wordt voorgelegd aan een deskundige jury.
Mocht de camping de Award winnen dan is dit niet alleen schitterend voor henzelf maar het is ook een mooie gelegenheid om het gebied de Veenkoloniën te promoten. Daarom roept VVV Veenkoloniën het publiek dan ook op om vanaf 11 augustus massaal te stemmen op de camping via http://stemvvvrobdebes2014.nl/ .

De VVV Rob de Bes Award
De VVV Rob de Bes Award is een innovatie- en aanmoedigingsprijs voor initiatieven, activiteiten, producten en diensten, die bijdragen aan de ontwikkeling van de recreatieve en toeristische sector in Nederland. Naast een award krijg de winnaar ook nog eens een bedrag van €10.000 te besteden aan een relevant project. De eerste Award werd in 2008 uitgereikt aan de Efteling.

Stemperiode
Van 11 augustus tot 1 september 2014 kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn/haar favoriet op http://stemvvvrobdebes2014.nl/ Per e-mailadres mag één keer gestemd worden.

Wie gaat door naar de top 5?
Na 1 september is bekend welke organisatie de meeste voorkeursstemmen
heeft. Deze organisatie zal worden toegevoegd aan de Top 5 die aan de
deskundige jury wordt voorgelegd die hieruit een winnaar zal kiezen.

Bekendmaking winnaar
De winnaar van de VVV Rob de Bes Award 2014 zal bekend worden gemaakt
tijdens het VVV netwerkevenement "VVV Merkbaar" op donderdag 25 september 2014 in de Veerensmederij in Amersfoort.