Summerfun

Altijd al levend standbeeld willen zijn! Workshop Summerfun en Bogdike



WORKSHOP - Living Statues! Je ziet ze vaak in de grote steden. Deze levende standbeelden staan uren doodstil, lijken versteend en zijn prachtig uitgedost.

Heb jij nou altijd al eens in de schoenen willen staan van een levend standbeeld, voelen hoe het is om de ‘hele dag' stil te staan en je mond houden? Dat kan op zaterdag 30 augustus.

Dan organiseert stichting Bogdike en Summerfun een Living Statue middag in het centrum van Veendam. Zeker 15 levende standbeelden stellen zich op tussen het winkelend publiek en laten groot en klein verstelt staan.

Summerfun organiseert een workshop Levend Standbeeld voor kinderen uit Veendam en Wildervank van 9 t/m 13 jaar. Het begint om 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Je leert van twee professionals hoe je stil moet staan en niet lachen! Alles over uitbeelden en mimiek en hoe je moet grimeren. Daarna ga je verkleed en geschminkt (regelt Summerfun) tussen de echte levende standbeelden staan, onder begeleiding van de professionals.

Wil je meedoen! Meld je aan via summerfun@compaenveendam.nl of telefonisch 0598-698119. Er kunnen 20 kinderen meedoen, dus reageer snel. Het kost niks!

Besloten is dat ook een aantal volwassenen mee mogen doen! Vooral ouder en kind.