Bogdike

Goochelaars in Veendam zaterdag 14 juni Bogdike i.s.m. SummerfunBogdike haalt goochelaars naar Veendam waaronder diverse kampioenen

GOOCHELEN - Op zaterdag 14 juni wordt het centrum van Veendam overspoelt met goochelaars. Op en rondom het Veenlustplein, het Museumplein, de Kerkstraat, Promenade en de WP Passage zullen professionele goochelaars het publiek verbazen met goocheltrucs, magische shows en onvoorstelbare acts.

Op alle plaatsen in het centrum zijn doorlopend, van 13.00 tot 17.00 uur shows te zien van de meest spraakmakende en meest gerenommeerde goochelaars van Nederland.

Eén van hen is viervoudig ‘Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen' Hilbert Geerling. Met recht worden zijn shows magisch jeugdtheater genoemd. Twee keer zal hij een voorstelling geven in de open lucht.

Ook de andere aanwezige magiërs zijn onvoorstelbaar en vooral onbegrijpelijk.

Bogdike organiseert i.s.m. Summerfun It's a kind of magic!
De goochelaar is zijn goochelspullen kwijt! De kinderen kunnen meehelpen zoeken tijdens de Goocheldag? Ze liggen verstopt in een aantal etalages.
Deelnameformulieren etalagewedstijd worden in het centrum uitgedeeld door vrijwilligers van Summerfun en af te halen in de ronde ruimte van cultuurcentrum vanBeresteyn.

Onder de winnaars verloot Summerfun een aantal mooie prijzen!

Ook is er i.s.m. Summerfun een workshop goochelen. Deze goochelaar zal u en de kinderen een paar trucs uitleggen die thuis goed uit te voeren zijn. Deelnemers krijgen ook trucs mee naar huis.

Veendam goochelt, een feest voor jong en oud.

Komt allen op zaterdag 14 juni 2014 van 13.00 - 17.00 uur.