Bogdike

Eerste Veendammer Hobbymarkt zaterdag 19 aprilHOBBY - Het ziet er naar uit dat de weergoden de eerste Veendammer Hobbymarkt van Stichting Bogdike goed gezind zijn. 120 meter kraam met een grote diversiteit aan hobby's zaterdag 19 april in het Veendammer winkelcentrum.

De kramen staan op het Veenlustplein en een lange lint in de Kerkstraat met o.a. sieraden, geborduurde handdoeken, gehaakte kleedjes, cd's, wijnen, boeken en natuurlijk lekkere hapjes.

De markt begint om 11.00 uur en duurt de hele middag.

Bogdike is zeer tevreden over het grote aantal aanmeldingen. "Dit hadden we zeker niet verwacht. Slager Jelmer Klein kwam met het idee om in dat deel van de Kerkstraat tijdens de Aspergedag een hobbymarkt te organiseren. Dat hebben we als Bogdike bestuur opgepakt, maar niet met het idee dat het ook werkelijk wat zou worden. Maar tot ieders verbazing hebben we 29 kraamhouders ingeschreven met een grote diversiteit aan hobby's. We voorzien in een behoefte en als dit een voorteken is voor alle andere evenementen die nog bij Bogdike op stapel staan, dan wordt het een mooi seizoen", aldus bestuurslid Bert Bos van Bogdike.

Meer over alle evementen op www.bogdike.nl