Regio

Gastvrouw in Pijpstraat ZuidbroekZUIDBROEK - Vanaf 19 maart is in het nieuwe appartementencomplex aan de Pijpstraat in Zuidbroek elke woensdagochtend gastvrouw Monique Kuiken aanwezig. Monique is verpleegkundige van Zorggroep Meander en is aanwezig om vragen te beantwoorden van de bewoners van de Pijpstraat maar ook voor andere buurtbewoners!

De eerste ochtend was het gelijk al gezellig druk in de hal, waar de gastvrouw zit. Bewoners stelden vele vragen aan Monique, zoals ‘Ik wil graag gebruik maken van personenalarmering, hoe regel ik dat' en ‘Ik maak mij zorgen om mijn vader, hij lijkt steeds verwarder. Wat kan ik doen om hem te ondersteunen". Onder het genot van een kopje koffie hadden de bewoners ook onderling een praatje met elkaar.

Deze inloopochtend is een samenwerking tussen Zorggroep Meander en Groninger Huis. Doel van beide organisaties is om iedereen zo lang mogelijk veilig en zelfstandig te laten wonen. De gastvrouw is een laagdrempelige ondersteuning voor de bewoners van de Pijpstraat maar ook voor andere inwoners van Zuidbroek. Voor vragen over wonen en zorg in Zuidbroek kan iedereen bij Monique terecht.

Gastvrouw Monique is elke woensdag van 10.00 tot 11.30 uur aanwezig in de hal van de appartementen aan de Pijpstraat. Telefonisch is Monique bereikbaar via 0598-686868. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!