Regio

Scholierenabonnementen 12 t/m 18 jaar aantrekkelijk geprijsd



Door Arriva

Tijdelijk met twee gratis bioscoopkaartjes
bij een kwartaalabonnement

ARRIVA - Van en naar school met het openbaar vervoer is blijvend aantrekkelijk met de bussen en treinen van Arriva voor scholieren van 12 t/m 18 jaar. Kwartaalabonnementen voor scholieren in deze leeftijdscategorie zijn voordelig aan te schaffen door de vaste leeftijdskorting. Een leuk extraatje is dat Arriva in de maand maart twee gratis bioscoopkaarten cadeau geeft bij aankoop van een kwartaalabonnement voor scholieren. Een kwartaal lang onbeperkt vrij reizen voor een vast bedrag.

Website biedt hulp
Om te helpen bij het selecteren en aanschaffen van het juiste abonnement, heeft Arriva een speciale scholierenpagina op haar website geplaatst. Meer informatie over de scholierenabonnementen en de actievoorwaarden staat op www.arriva.nl. De scholierenabonnementen zijn uitsluitend geldig voor het reizen met Arriva.

Om gebruik te maken van de leeftijdskorting moeten de abonnementen aangevraagd worden voor een persoonlijke OV-chipkaart van iemand in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Voor het ontvangen van de twee gratis bioscoopkaarten kunnen reizigers na hun bestelling van hun kwartaalabonnement hun gegevens invullen via een online actieformulier.