Regio

Werkzaamheden A7 Hoogezand-SappemeerA7 - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 6 december tot en met zaterdag 7 december asfaltwerkzaamheden uit aan de A7 tussen Hoogezand en Sappemeer. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 20.00 uur 's avonds en 06.00 uur ‘s ochtends. Voor het verkeer is dan één rijstrook beschikbaar en de oprit Sappemeer (nr. 42) is afgesloten voor het verkeer richting Winschoten. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via de eerstvolgende toe- en afrit.

Ter plaatse geldt voor het verkeer een verlaagde maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

Weersgevoelige werkzaamheden
Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Regulier onderhoud
Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.